Nieuws

Enkele dagen geleden heeft de Minister van buitenlandse zaken zijn toestemming gegeven om een staatsbezoek te organiseren. De uitnodiging werd naar het groothertogdom Flandrensis gestuurd. Zo geschiedde, het bezoek zal plaatsvinden op zondag 5 november om 14.30 op het grondgebied van het Koninkrijk Aurilië.
Het bezoek komt er om de relatie tussen de...

Op maandag 22 mei 2017 heeft Bert Selter de eed afgelegd als nieuw staatsburger en heeft de premier hem benoemt tot minister van cultuur. Meneer selter zal een mythologisch verhaal schrijven over ons ontstaan en ons een cultureel rijk bestaan geven.
We wensen hem veel succes in zijn missie.

Op 10 mei heeft de Koninklijke muziekkapel van het Koninkrijk Aurilië haar eerste optreden gedaan. Om de dag van de Dynastie te vieren hebben zij ons Nationaal volkslied gezongen.
Het Koninklijk Paleis wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen tot deze unieke gebeurtenis.

Gisteren omstreeks acht uur in de avond is er een acceptatie gedaan van onze aanvraag voor wederzijdse erkenning met het Groothertogdom Flandrensis. De regering zal zo snel als mogelijk alle papieren documenten in orde brengen om de procedure af te ronden. Onze erkenning kunt u vinden om de pagina van het Groothertogdom Flandrensis.
...

Op 22-01-2017 werd onze tweede ministerraad gehouden. Ook deze keer was het een daverend succes, de details leest u hieronder.

Op 6-11-2016 heeft de eerste ministerraad plaatsgevonden in Aurilië. Essensiële zaken werden besproken. Hieronder vindt u de details.