Onze geschiedenis

Beste,

Ik kroonprins Rafaël van Aurilië heet u van harte welkom op onze oficiële website.

Wat ooit begon als een droom is werkelijkheid geworden. Sins 2016 bevestig ik en de bevolking van Aurilië het bestaan van de onafhankelijke soevereine staat Aurilië. Opdat ons land mag bloeien tot in de eeuwigheid

Ons land is een vorstendom. Dit wil zeggen dat er een koning of vorst aan het hoofd staat. Momenteel is er nog geen koning omdat er nog geen kroning is gebeurt. De datum van de kroning is tot op heden onbekend. De eerste koning is Rafaël van Aurilië, hij is momenteel kroonprins van de staat. De opvolging van de staat is ten alle tijden verzekert. Dit wil zeggen dat er altijd een troonopvolger beschikbaar is. Zolang zijne excellentie Rafaël I van Aurilië geen nakomelingen geeft is Ward van Aurilië de wettige troonopvolger.

Om de taken van de prins te verlichten wordt de wetgevende macht gegeven aan 20 volksvertegenwoordigers. Deze worden om de 2 jaar verkozen elke staatsburger kan zich kandidaat stellen. De uitvoerende macht wordt gegeven aan 4 ministers. De ministers staan onder leiding van een premier. De premier wordt aangesteld door de koning. Het is dan aan de premier-elect om zijn regering samen te stellen. Als hij slaagt in deze opdracht wordt hij beëdigt door Z.M. de Koning voor een ambtstermijn van 4 jaar, samen met zijn ministers.

Nu heeft u een korte inleiding gehad van ons land. Ik wens u verder nog veel succes en hopelijk tot gauw
Lang leve Aurilië

Rafaël I van Aurilië